4pcs Blato Klapky pre Audi A4L 2017-2019 Splash Blatníky Kolies Blatník Predné, Zadné, karoséria Automobilu Auta

0 Hodnotenie Zákazníkov
€32.60 €22.82
Farba
Veľkosť:

POLOŽKA ŠPECIFIKÁ ■Obutie: pre Audi A4L 2017-2019 ■Balík Zahrnuté: 4Pcs (1Set) Blata Stráže ■Materiál: High Grade EVA Plast ■Farba: Čierna ■Materiál:

•Vysoko Kvalitné Odolné Poveternostným & PVC materiálu, Húževnatosť a Mäkkosť, Oderu, Odolnosť,Dlhá životnosť.

•Jednoduchá inštalácia, jednoduché rozoberať.Špeciálne skrutky sú distribuované,Zaručené fit!

•Vedenie striekajúcej vode a trosiek z priestoru motora! ■Ako nainštalovať Blato Klapky: Krok 1: Vyčistenie kolies oblasti.Vyčistite oblasť, kde blata klapky bude nainštalovaný.Krok 2: Vyhľadanie diery.Vaše vozidlo by malo mať otvory pôvodných vŕtať do kolesa dobre pre tieto blato klapky do práce.Vyhľadajte tieto diery a odstráňte skrutky, ktoré sú v súčasnosti na mieste.Krok 3: Dať klapky na miesto.Presunúť blato klapky na miesto a znova nainštalujte skrutky do otvorov v kolesa dobre nainštalovať blato klapky, bez plne uťahovací.Krok 4: Utiahnite skrutky.Nastaviť umiestnenie a uhol bahna, klapky a úplne utiahnite skrutky. ■Zabezpečenie kvality: Naše výrobky sú vysokej kvality a poskytujeme JEDEN ROK ZÁRUKU na návrat a iné služby po predaji.Prosím vás ubezpečiť, na objednávku,veľmi pekne vám ďakujem! ■Doprava: ①Item bude odoslaný do 1-3 pracovných dní po dokončení platby ②We zvyčajne doručenie www.ochranna-znamka-logo.sk Štandardná Doprava/Epacket/Čína Príspevok Registrované Letecky pre dopravu zdarma ③It vždy trvá asi 12-35 pracovné dni, aby sa dospelo za normálnych okolností,v niektorých krajinách môže trvať dlhší čas, ④You môžete tiež vybrať express ak potrebujete náš produkt v zhone.To bude trvať 3-7 pracovných dní reach, ale budete musieť zaplatiť navyše nákladnej ■spätná Väzba: čoskoro potvrdenie a pozitívnu spätnú väzbu po prijatí položky bude veľmi ocenil.Ďakujem moc!

※POZNÁMKA: ①Please kontrola vášho auta, model,rok,bodystyle pred podaním objednávky.Niektoré krajiny " model a rok môžu byť trochu odlišné.Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak neviete nájsť svoje auto modelu tohto produktu v našej predajni ②Depending na rôznych monitoroch skutočný produkt môže vyzerať trochu inak od fotografie.Ďakujem za pochopenie. ③When si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok.A prosím, uistite sa, že vaša súčasná adresa správne po vašu platbu do 1-2 dní! ④After produkt prišli, prosím skontrolovať obsah balíku.Ak existuje nejaký problém,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť váš problém

Značky: audi kolesa rs4, tapo audi koliesko, inox audi koliesko, koliesko očko audi, audi bmw kolies, audi kolesa 7mm.

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: w501296

  • Špeciálne Funkcie - Kvalitné Odolné Poveternostným & PVC materiál, Húževnatosť a Mäkkosť
  • Položka Druh - Blatníky
  • Druh Materiálu - EVA Gumy/Neutrálne mäkké plastové
  • POLOŽKA ŠPECIFIKÁ - jednoduchá inštalácia, ľahko demontovať.Špeciálne skrutky sú distribuované, Garantované fit
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Záruka - Jeden rok záruka
  • Názov Produktu - Mud Guards Blatníky Auto Blatník Splash Klapky Blatníky Kolies, Predné Zadný Blatník