Odolné Silikónové Plávanie Spp Odolné, Mäkké Silikónové Plávanie Spp pre Ženy XR-Hot

0 Hodnotenie Zákazníkov
€7.62 €4.72
Farba
Veľkosť:

Odolné Silikónové Plávanie Spp Odolné, Mäkké Silikónové Plávanie Spp pre Ženy XR-Hot

Funkcie:

Zábavný Dizajn: Naše deti plávať čiapky majú morská víla, swan, dinosaurus, a žralok vzorov pre váš výber.Tieto vzory sa, aby vaše dieťa stáť viac, v bazéne alebo na pláži a poskytnúť vaše dieťa s happy plávanie skúsenosti.

Chrániť Vaše Vlasy: silikónového materiálu robí naše deti plávanie spp účinné v udržať vaše vlasy suché.Plus, chráni vaše vlasy a uši z baktérii a iných látok vo vode.

Vysoká Pružnosť: Naše deti plávanie spp má vynikajúcu pružnosť a odolnosť.Je to jednoduché dať na a vzletu bez ťahanie vaše vlasy, a to nebude deformovať po opakovanom použití.V rovnakom čase, vynikajúca grid line design vnútri môže zabrániť plávanie spp od pádu ľahko.

Vysoká kvalita Materiálu: deti plávanie spp je vyrobená z vysokokvalitného silikónu, ktorý je odolná voči roztrhnutiu, odolná, pružná, protišmyková, non-deforming, a ich osobitne navrhnuté pre plávanie.

Ideálny Darček: Tento deti plávanie spp je vhodný pre mladých ľudí, chlapcov a dievčatá, ktoré môžete udržať vaše vlasy suché a nie je ľahké sa dostať vlhké.Je to ideálny darček pre plávanie milenci.

Špecifikácia:

Vhodné pre Obvod Hlavy:

Obvodu hlavy: 50-55cm/19.69-21.65 v (voľné)

Obvodu hlavy: 56-58 cm/22.05-22.83 v (mierne)

Obvodu hlavy: 58 cm/22.83 (príliš tesné)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pri nosení, nepoužívajte, prosím, ostré a tvrdé predmety, ako sú klince alebo sponky do vlasov poškriabať plávanie spp.

1 * Deti plávanie spp

Máme Loď na celom Svete (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie).My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.Pošleme balík od Číny cez vzduchu príspevok.Čas dodania závisí od toho, Prepravné Plošiny, Colné a Post Dispatch určenia a ďalších faktorov.Väčšina balíky by mohli byť prijaté do 20 pracovných dní (4 týždne).Pozri nižšie pre dodanie čas zberu kvantitatívne údaje:

Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 star recenziu, ktorá je pre nás veľmi dôležité.Budeme veľmi oceníte, ak si môžete nechať svoje skutočné pocity tu.Ak nie ste spokojní s komoditami alebo naše služby, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom všetky ohlasy, budeme tento problém vyriešiť okamžite, ďakujem!Prosím, Správa nás od 9:00.do 18:00 hod. (GMT 8) od pondelka do soboty .Ak máte akékoľvek otázky, prosím, správa nás a dajte nám šancu pomôcť vám.Všetky správy budú zodpovedané do 1 pracovného dňa (okrem štátnych sviatkov v Číne).Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo opätovne zaslané vaše správy a odpovieme vám hneď ako to bude možné.Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin (zahrnuté v nedeľu).

0 Recenzie na tento produkt

Pridať Recenziu
Špecifikácie

sku: w80559

  • Materiál - Silikónové
  • Pôvod - Kontinentálna Čína